Pinaattipannaria punaherukoilla

29. Heinäkuuta 2010

Löysin lehdestä pannariohjeen, josta muokkasin enemmän omanlaiseni.
Taikinasta saa kaksi ohutta pannaripannullista tai yhden paksumman. Itse tein kaksi.
Ihanan helppo ja makoisa ruoka näille helteille! Minä en ainakaan jaksaisi mitään pihvejä alkaa käristämään pannulla hikipäissäni :)

Erilaisilla täytteillä saa vaihtelua tähänkin ruokaan. Toisessa annoksessa käytin punaherukoita (200g) ripauksella sokeria. Toisessa salaattia, tomaattia, kurkkua, salaattisiemensekoitusta ja fetaa vähän basilikalla maustettuna! On muuten raikasta ja samalla kuitenkin täyttävää.

Tässä itse ohje (4-6hlölle):

150 g suomalaista pakastepinaattia
2 luomu kananmunaa
8 dl luomu kevyt maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl täysjyväruisjauhoja (voit laittaa myös vain 5 dl vehnäjauhoja)
1,5 tl suolaa
30 g kevyt margariinia sulatettuna

Sulata pinaatti ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna turvota vartin verran.
Kaada leivinpaperoiduille uuninpelleille (tai pellille) ja paista kahta pellillistä noin 20 minuuttia 225 asteessa. Yhtä peltiä 30 minuuttia.


3 kommenttia:

  1. Katoin muuten samaa ohjetta yhteishyvässä, ja totesin että täytyy tehdä, näyttää tosi herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Oli ihan ok, mutta "parantelin" reseptiä vähän maukkaammaksi. :)
    Ja luomua yritän käyttää myös aina kun mahdollista.

    VastaaPoista
  3. Tätä ohjetta pitää minunkin kokeilla, vaikuttaa herkulliselta.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!