Arabiaa vanhasta talosta

20. Elokuuta 2010


Huomasimme kaverin kanssa ilmaisjakelulehdessä ilmoituksen myyjäisistä eräällä vanhalla talolla. Paikan päällä selvisi, että talo tyhjennetään ja hävitetään uuden moottoritien edestä. Alueella oli myös upea 50-luvulla rakennettu meijeri ja navetta, jotka nähtävästi myös saavat purkutuomion. Löysin talolta kivan pienen, mutta jykevän pöydän, sekä kahden kilon rautapunnuksen. Mutta tässä se todellinen aarteeni, Arabian kahviastiasto.

Astiastossa on 7 kuppia, 8 tassia ja 6 pullalautasta.
Leimassa vaihtuva ensimmäinen numero esim. 6-67. Onko kenelläkään mitään tietoa sarjasta, nimestä tai tekijästä? Kaunis on minusta kuitenkin.5 kommenttia:

 1. Kaunis astiasto kertakaikkiaan. Nuo kupit on kivan muotoiset.
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienon aarteen olet todella löytänyt, ei kyllä tietoa sarjan nimestä! Iloa viikonlopulle!

  VastaaPoista
 3. Upea löytö!
  Raisiossa Krookilan Arabia-kokoelmassa on tuollainen, mutta sielläkään sitä ei ole nimetty... Löytyisikö siitä Arabian keräilyoppaasta, mikä nyt sitten olikaan viralliselta nimeltään...

  VastaaPoista
 4. Moi, mun blogissa on sulle yks juttu! :)
  Tosi kauniit kupit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentoijille, uutta viikkoa taas aloitellaan! Paula: Uskoisin että suunnittelija on Raija Uosikkinen, koska hänen tuotannossaan on pari hyvin samankaltaista kuviointia. Silloin astiasto sijoittuisi n. 64-71 vuosille. Keräilyoppaasta ei kyseitä sarjaa löydy, se on mysteeri ;)

  Sanna-Mari: Tuhannet kiitokset! :)))

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!