Entisöintiä ja ehostusta meneillään

10. Elokuuta 2010


Eilen käytiin kaatopaikalle viemässä vähän orapihlaja-aidan oksia, niin tulipa samalla bongattua taas "hullun aarteita"! Lavalla oli kaatikselle menossa aivan ihastuttava jakkara ja vanha perunalaatikko. Kumpikin saa ehostusta osakseen. Jakkaran maalaan valkoiseksi ja kankaaksi ompelen jonkinlaisen kukkais- tai ruusukankaan. Siitä tulee vielä upea. :)

Perunalaatikko pitänee myös maalata valkoiseksi, on tuo vihreän sävyn sen verran silmiä kirvelevä...vaikka tuossa kuvassa näyttää todella söötiltä, niin luonnossa se on todella vihreä!

Tässä postauksessa myös punainen vanha hyllykkö (joka löytyi meidän aarreaitasta, eli ulkorakennuksen ullakolta) jonka tietysti maalasin valkoiseksi, kuvassa maali vielä märkää niin oikein hehkuu. Nämä kaikki kolme projektia vielä keskeneräisiä, mutta tässä vähän väliaikakuvia...Lupaan laittaa kuvia heti kun projektit valmistuu!


7 kommenttia:

 1. Mukavia aarteita löytyi.Niistä tulee kauniita maalauksen jälkeen.
  Kaatopaikat ovat kivoja paikkoja,joskus tekee niin hyviä löytöjä.Olisikin hauska olla kaatopaikan hoitaja =)

  Mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä tosiaan! Mää en koskaan uskalla ottaa kaatopaikalta mitään vaikka mieli tekiskin :P :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista...Minä en oikeastaan tiedä että onko se ihan luvallistakaan tuo kaatopaikkojen tonkiminen tai siis tavaran pois vienti sieltä? Hmmm. Mutta tuolla kyseisellä kaatopaikalla oli varmaan viisi miestä jotka tulivat meidän jälkeemme ja vain jalat näkyi kun ne tonki jotain lavoja siellä ja laittoivat tavaraa reppuihin! Huih! Itse sain nuo tavarat napattua jo ennen kaatiksen portteja :)

  Mutta on kyllä sellainen aarresaari tuo meidän kaupungin kaatis, kun löytyy nimenomaan puutavarakin omasta kasasta. Siellä oli portaita, aitaelementtejä, laatikostoja, pöytiä, mm. valkoinen pieni taittopöytä (!) yms! Tekisi mieli mennä sinne ison pakettiauton kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt, niitä on mukava tuunailla!:) Nyt kun kirjoitit, mitä teidän kaatiksella oli, tekisi itsekin mieli käydä jollain kaatopaikalla etsimässä aarteita :)) En ole koskaan edes älynnyt katsoa siellä ympärilleni, kun on jotain omaa kuormaa oltu kaatopaikalle viemässä ;)
  Mukavaa viikonjatkoa!!

  VastaaPoista
 5. Hyvät löydöt olet tehnyt kaatikselta :) Vanhoja tavaroita on kiva entisöidä tai jättää entiselleen! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Oon mielestäni jostain lukenu, ettei kaatopaikalla sais kaivella ja viedä tavaraa pois. En oo koskaan tuolla meidän kaatiksella nähny kenenkään ottavan mitään...varmaan sen takia en oo itekkään uskaltanu ottaa mitään :P :D Pitäs olla kaatopaikkojen yhteydessä semmonen kierrätyskeskus, johon vois jättää kaiken mistä vois olla iloo jollekin muulle ja sieltä vois sitten käydä hakemassa ilmaseks. Onhan se ihan hölmöö, että käypänen tavara survotaan muusiks haisukasoihin. Pitää varmaan hakee idealle patenttia :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista ihanat ihmiset! Hitsi että oli vaikea päättää millaisen kankaan tuohon jakkaran päälle ompelen. Mietin pellavaista, retroa ja vaikka mitä. Mutta nyt on asia päätetty ja kangas ommeltu. Vielä loppusilaus niin jakkara on valmiina! Pian siis on aika uuden postauksen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!