Pieniä virkattuja juttuja

7. Joulukuuta 2010

Ihanaa kun lapset osaavat arvostaa niinkin yksinkertaista asiaa kuin virkattu pallo! Tällaisen punaisen jouluisen pehmeän pallosen virkkasin eilen iltasella ja samalla hauskan jouluasun pienelle maljakolle, molemmat jämälangoista. Mietin, että tuollaisia palloja voisi tehdä joulukuusen koristeeksi tai koristamaan pakettia...niitä voisi tuunata kimalteella tai ommella käsin palloon helmiä ja "timantteja". Kokoajan tekisi muuten mieli hakea lisää kuusenoksia sisään. Jos ei ole liian kuuma/kuiva sisäilma ( in my dreams tässä vanhassa talossamme), niin tuntuvat olevan todella kestävää sorttia vesimaljakossa! Ja kivaa tuoksua tuovat myös ympärilleen.

10 kommenttia:

 1. Tuossa jokin aika sitten näpertelin virkkuukoukulla kuusenpalloja joissa kimallelankaa käytin,tulikin ihan kivoja!

  VastaaPoista
 2. Langoista tehdyt pallot ovat mukavia - niitä sopii laittaa moneenkin paikkaan.

  Kiva asetelma vanhan puun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tuohan on hyvä idea. Virkkaamallakin saa niin kaunista!! valkoinen ja punainen sopii niin hyvin yhteen. vaikka palloon virkkais valkoisia raitoja.

  VastaaPoista
 4. Suloinen pallo ja maljakonsuoja! Ja nuo kuusenoksat maljakossa on niin yksinkertaisen kauniita ja ihania!

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi hienot!
  Itte haluaisin joulupallon päälle virkata ihan jotain kuvioo systeemiä (niinkun liinoissa), mutta en osaa. Näin sellasia palloja jossain nettiputiikissa.

  VastaaPoista
 6. Onpa maljakolla komia jouluasu=) Mä luulen että meidän koirat olisi todella innoissaan tuollaisesta punaisesta pallosta.

  VastaaPoista
 7. Kivoja virkkuuideoita! Havut on kauniita maljakossa.

  VastaaPoista
 8. Keep it simple - toimii ainakin minun makuuni. En vaan pääse siitä punaisen ja valkoisen yhdistelmästä mitenkään yli, tykkään. :)

  VastaaPoista
 9. Vastavierailulle eksyin kommenttisi kautta :) Kiitos siitä, sillä sinulla on kaunis blogi!

  VastaaPoista
 10. Hei kaikille ja kiitos kun olette ilahduttaneet minua kommenteilla :) Palloja ja muuta pientä on aina kiva iltapuhteena virkkailla...mitähän uutta pientä sitä täksi illaksi keksisi? Kiitos myös uusille lukijoille ja tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!