Halkohommia

19. Syyskuuta 2011

Viikonloppu sujui työläissä merkeissä. Puuvajan täyttö talvea varten on aina iso homma. Mukavaahan työtä oli tehdä hyvillä kottikärreillä ja kauniilla uusilla polkadot-työkäsineillä. Hanhien muuttolentoakin päästiin kotipihalta seuraamaan haikeana. Nyt on hyvä olla, kun työ on melkein tehty. Hyvää alkanutta viikkoa!
  

9 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus blogissani ♥

  VastaaPoista
 2. Puuhommia alkaa olemaan meilläkin, nimittäin niiden kuskaamista varastosta sisäänpäin. Viikonloppuna olin meidän villiintyneellä pellolla raivaamassa. Samalla kun kasailin kaatamiani risuja totesin pellolle joskus kaadetun monta hyvää koivunrunkoa, joista olisi saanut poltopuutakin. Nyt olivat jo ihan lahoja :(

  VastaaPoista
 3. Puuhommat kyllä työstä käy, ihana on puita sitten pakkasilla käyttää ja vaiva on kannattanut :)

  VastaaPoista
 4. Susanna: No voi että, mutta voikai niitä käyttää vaikka nuotion sytykkeinä ulkona...jos sellaista joskus virittää. Pitäisi vaan kai vähän kuivata jossain varastossa ensin...meillä on nurmikko villiintynyt pihalla kun varmaan kolmeen viikkoon ei ole sateilta ja kosteudelta päässyt ajamaan...aargh!

  Tuula: Puu on kyllä paras lämmitysjärjestelmä! :D

  VastaaPoista
 5. Onpas melkoinen halkopino =) Kerroit blogissani fontin näkyvyyksistä,vaihdoin fonttia,kävisitkö katsomassa olisiko nyt parempi lukea? Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Klapipino huokuu kodikkuutta ja lämpöä :) Miten ihana projekti sinulla on varattuna talveksi!
  Projektit joilla ei ole kiirettä on kivoja. Minulla talven mittainen projekti on maton valmistus :)
  Antoisaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 7. Marie: Kiitos samoin. Kyllä on urakkaa siinä kerrakseen, katsotaan miten selviydyn...mutta kädet syyhyää jo että pääsisi aloittamaan. Teetkö mattoa kangaspuilla? Se on kivaa touhua.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!