Ja voittajat ovat...

01.10.2012

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja ihania kommentteja jättäneille. Toivon että uudet lukijat jäävät myös lukemaan blogia tulevaisuudessa. Nyt kanervakranssin kaunistaessa olohuoneen sivupöytää julistan voittajat:

HARMAA palkinto: Jonna kommentilla: "Oi mikä blogi ja arvonta palkinto! Kyllä se harmaaseen mieleni kallistuu.:) Mukana siis 1 arvalla.:)"

VIHREÄ palkinto Hannele kommentilla: "Yhdellä arvalla mukana ja jos onni suosii niin suiihke ja kynttilä olisi nyt mieleen...aikas vaikea valinta kun molemmat paketit on ihania.Tulen lukijaksi kunhan olen kirjuuttanut ensin tän ja linkittää en osaa blogiini arvontaa..se vaan ei onnistu minulta vaikka olen yrittänyt :)"

Onnea Jonna ja Hannele! Laittakaahan viestillä osoitetietoja niin saan ihanuudet postiin tällä viikolla! kodinhenki@gmail.com

5 kommenttia:

 1. Vau mie voitin...ja laitoin yhteystiedot tulemaan ja pääsen kokeilemaan uutta suihketta ja tunnelmoimaan..Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Onnitteluita molemmille onnekaille :)

  VastaaPoista
 3. Arvontaan en ihan mukaan ehtinyt, mutta mikäs onkaan mukavanpaa sairaspäivällä, kuin löytää uusi ihana blogi. Minäpäs kirjaudun lukijaksi ja linkitän omaan blogiini, että muistan tulla uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanille osallistujille ja lukijoille :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!