Wanhan Porvoon ihanuuksia...

18. Marraskuuta 2012

Nyt on ihanasta Porvoosta kotiuduttu...kaikkea ihanaa oli taas tarjolla. Pari pientä ihanaa putiikkia oli loppuunmyynti tilassa, mutta onneksi pari uuttakin oli tullut vanhoja katuja ihastuttamaan. Porvoon Wanhassa Rautakaupassa oli Tulisija-päivät ja viereisessä Wanhan Aseman Makasiinipuodissa teki upeita löytöjä, suosittelen ajatellen jouluostoksia! Uusi kaunis tuttavuus oli myös Kodin-Kruunu -niminen kaunis pieni putiikki, jossa sain luvan kuvata ja mukaan lähti hempeää sisustustavaraa. Tässä kuvia reissulta ja tietenkin tuliaisista. Viimeisessä kuvassa myös kauniista paperista ja pellavanauhasta uuden kuosin saanut vanha laatikko.7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia , vanha porvoo on niin kaunis.

  VastaaPoista
 2. Porvoossa on aina ihana käydä fiilistelemässä!

  VastaaPoista
 3. Minustakin Porvoo on tosi kaunis kaupunki. Olen käynyt joskus kesällä siellä. Nautin juuri vanhasta kaupungin osasta ja sen pienistä putiikeista .

  VastaaPoista
 4. Miten sinne Porvooseen onkaan niin pitkä matka täältä Turusta? On kyllä niin vietävän viehättävä kaupunki, mutta ne harvat kerrat kun siellä olen käynyt, ovat kaupat aina olleet kiinni (sunnuntai)!

  Terveissii toisspualt jokke!

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka tuo Porvoo, muutaman kerran käyty joulua fiilistelemässä. Tänä vuonna aiotaan mennä Raumalle :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, suosittelen kyllä Porvoon vanhaa kaupunkia kaikille!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!