Hatturasia dilemma

16. Tammikuuta 2012

Tänään löysi tiensä meidän tupaan tämä aivan ihana FÄRG FORM Swedenin iso Lammas-hatturasia. Tämän kun näki niin oli pakko vanhojen tavaran hamstraajan ostaa ihan uutta. Nyt mietin kotosalla, mitä siihen laittaisin. Villasukat, lankakerät ja keskeneräiset neulonnat, sisustuslehtiä, lapsen leluja... onpa vaikeaa. Siksi se on edelleen tyhjä, mutta ah niin kaunis! Odotan ja kypsyttelen ideaa kunnes se rapsahtaa mieleen tuosta vain. Ensin mietin kookasta koria eteiseen lasten myssyille ja lapasille, mutta siellä on jo sinne paremmin sopiva iso punoskori tätä tarkoitusta varten. Löytyykö lukijoilta hyvää ideaa...? Haluaisin sen kuitenkin olevan käytännöllinen ja olohuoneeseen sopiva, näkyvissä ja tarpeellinen. Jos jonkun idea toteutuu, niin siitä kyllä palkitsen. Iloa loppuviikkoon ja tervetuloa uudet lukijat!6 kommenttia:

 1. Kyllä mä päätyisin varmaan siihen mitä itsekin ajattelit...eli lankakerät, puikot ja neulomukset..

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Minulla saman valmistajan pilvi-hatturasioita. Ehkä tuo sopisi hyvin lankakerille juuri...tai jos on paljon kynttilöitä...hmmm. Sannuska

  VastaaPoista
 3. Ihana hatturasia, juuri sopivat värit ja kaikki. Sopisi kyllä tänne meillekin =D
  Itse piilottaisin sinne tekeillä olevan käsityön silloin kun en sitä tee.

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla niin, että eniten olohuoneessa tilaa vie nyt mun kutimet ja lankakerät. T<aidan säilöä ne rasiaan pois tieltä. Kiitos ideoistanne kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen ja minäkin laittaisin tuonne kutimet lankojen kera :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Merja K. myös kommentista, näin siinä kävi, että kutimet ja villalangat sieltä nyt löytyy :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!