Yllätysten päivä!

13. Helmikuuta 2013

Enpä olisi arvannut, mitä tämä päivä tuo mukanaan, kun aamulla heräsin siihen, että poika oksentaa. Onneksi mahatauti tuntuu olevan melko lievä, mutta ainahan se huolen nostaa kun pienet on kipeänä. Poika kuitenkin päivää kohden reipastui ja energiaa on jo vaikka muille jakaa, ihanaa! 
Meille syntyi vähän aikaa sitten kauan toivottu toinen lapsi, pieni rinsessa ja sen myötä minua muistettiin tänään erään ihanan (suljetun) Facebook-ryhmän taholta...yllätys oli suuri kun avasin pieniä ihanuuksia täynnä olleen paketin! Voi että osaa ihminen yllättyä iloisesti. Ja sitten vielä olin voittanut Sinisen Kuistin ihanassa arvonnassa erilaisia tapetteja, niistä piti heti askarrella jo uusi laatikko hyllyyn. Kiitos Marsa! Ja kiitos Sanna-Mari blogista Sannan Räpellyksiä joka muisti minua haasteella! Ja tuttava lähetti takkaruusuja miehen kautta meille, mukavaa! Yllätyksien päivä...ja kiitosten. 

Ja nyt haasteen kautta tämän päivän kuviin:

1.Mansikka vai mustikka, miksi? Mustikka on mieluisempi, ei niin makea superfood
2.Minkä taidon haluaisit oppia? Haluaisin oppia lisää kieliä, eesti kiinnostaisi kovasti opetella.
3.Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata? Hmmm...En osaa sanoa! Mutta mieluusti haluaisin päästä mukaan esimerkiksi Jeanne D'Arc Living -lehden kuvauksiin!
4."Muoti-ilmiö", jota et ymmärrä? En ymmärrä ihmisiä, jotka maksavat esim. Me&I vaatteista käytettynä enemmän kuin ne ovat uusina maksaneet, vain siksi, etteivät ne ole enää kuvastossa/saatavilla.
5.Bravuuriruokasi? Karjalanpaisti, Porsaan sisäfile, kanatortillat...en osaa päättää. 
6.Hame vai housut, miksi? Housut, vartaloni näyttää paremmalta "poikamaisissa" vaatteissa.
7.Mitä tekisit, jos NYT saisit 7 tuntia ylimäärästä, omaa aikaa? Ottaisin pitkät unet ja sitten lähtisin kirppikselle.
8.Ootko täsmälleen -vai sinne päin-ihminen? Ajankäytön kanssa täsmällinen, luovuudessa sinne päin kärsimättömästi ja nopeasti :)
9.Mille nauroit viimeks? Tänään pojan sutkautukselle.
10.Minkä biisin kuulit viimeks? Mustia Hevosia biisin, se on ihan hyvä vaikken tuosta "genrestä" juuri pidäkkään.
11.Kissa vai koira,miksi? Ehdottomasti koira, se on ihmisen paras ystävä! Hyväpäinen ja peruskoulutettu koira on elämän suuri ilo.

Ja tämän haasteen saa napata mukaansa, kuka vain haluaa, olkaa hyvä!

2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttavat!