Lahja Äitienpäiväksi

2. Toukokuuta 2013

Ihanaa toukokuuta ja kiitos teille kaikille tykkääjille ja kommentoijille, olette tärkeitä. Valoisaa riittää iltamyöhään asti jo. Ihanaa käydä kävelyllä meren rannassa ja katsella kevään tuloa. Mutta ikkunat pitää peittää illalla pimennysverhoin, että lapsukaiset ymmärtävät että on ilta-aika. Ei haittaa minua! Kaikki valo otetaan ilolla vastaan.
Tänään onkin oikea onnen päivä! Sain äitienpäivälahjani etukäteen. Toki olin kyseisen lahjan ihan itse itselleni tilannut, kätevää eikö totta? Mutta tässä se tulee. Jeanne d'Arc Living Magazinen Brilliant Reuse kirja ja lähipuodista vielä toukokuun alkukesän numero! Voisiko jo tulla ilta, niin pääsen näitä sänkyyn ahmimaan?
Kokeilin ensi kertaa netistä tilata kirjaa ja sain positiivisen kokemuksen sellaisesta puodista kuin Sateenkaarentaa. Onko teille tuttu? Tässä vielä linkki iki-ihanaan Riikan pitämään blogiin Sateenkaarentaa haaveita ja unelmia. Suosittelen sekä nettipuotia, että blogia lämpimästi! Ja nyt...iltaa odottamaan ;)
6 kommenttia:

 1. Varmin tapa saada mieleinen lahja on, ostaa itse...:)
  Olen tutustunut Riikan blogiin ja puotiin.
  On tämä valon lissäntyminen ihanaa...itselläkin virtaa riittää kummasti...:)

  VastaaPoista
 2. Kun itse ostaa saa mieleisensä lahjan :) Olen vieraillut Riikan nettikaupassa ja toimii hienosti, siellä on paljon kiusauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kävi kätevästi. Hyvä, minulla sama kokemus! :)

   Poista
 3. Mukava kuulla, että kirja oli mieluinen :)
  Ja ihanaa on kevään ja kesän tulo ihan kohinalla, ei malttaisi ulkoa sisälle tulla, puutarhailu vie mennessään...

  Mukavia lukuhetkiä ;)

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä sellainen aarre tuo kirja että! Ei meinaa illalla nukkumaan käydä kun vain ihastelee ideoita ja upeita kuvia. Syksyllähän on taas tulossa uusi ihanuus JDL:ltä, sitä odotellessa!

   Poista

Kommenttisi ilahduttavat!