Wanhat valokuvat

12. Syyskuuta 2013

Kerroin aiemmassa postauksessa vähän aikaa sitten, että sain sukuni vanhan nahkakantisen valokuvakirjan omakseni. Vaikka kuvattava ei olisi niin tuttu tai mallina kaunis, niin valokuvien takaosa on suorastaan taidetta! Albumista löytyi eri kuvaamoiden satoa, myös pietarilaisen valokuvaamon tuotoksia. Näitähän on saatava näkyville, eikä vaan pölyttymään ikivanhaan albumiinsa. Kaksi niistä roikkuu liinavaatekaapin ovissa vanhoilla nipsuilla, pari koristaa lasipurkkeja, ikäänkuin etiketteinä. Yksi sai pienen rei'än yläosaan, josta pujotin metallirenkaan läpi ja siinä roikkuu vanha avain. Miten sinä käytät/käyttäisit vanhoja kuvia sisustuksessa? Olisi mukavaa kuulla...

6 kommenttia:

 1. Vanhat valokuvat ovat tyylikkäitä ja niissä olevat ihmiset ihanan totisia ja jäykkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vakavaksi veti ettei mennyt kallis kuva pilalle :)

   Poista
 2. Ihanat! Täytyykin ihan ryhtyä miettimään miten omia kuva-aarteitani saisin esille sisustukseen liittäen. Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Minä laiton vanhoja kuvia kiinni tapettiin ja siihen vanha ikkunanpoka päälle, eli ikkunatauluksi. Osan kuvista kävin suurentamassa, mutta niitä ei korjailtu, vaan jätettiin ajan kulumat näkyviin.

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea tuokin! Ja ajankulumat ovatkin parhaita! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttavat!