DIY: Joulukalenteri nro 1

6. Marraskuuta 2013

Ihanaa marraskuuta kaikille, pimeydestä huolimatta. Olen lokakuussa aloittanut joulukalenterien teon täällä kotosalla...tänä vuonna omat kotona tehdyt kalenterit saa lapset sekä eräs ystäväni. Tässä postauksessa esittelen tämän aikuisen sisustaja-naisen kalenterin, joka avataan luukku kerrallaan blogissani sitten joulukuussa! Kalenteri on tehty pienisilmäisestä kettinki-ketjusta sekä taitelluista vessapaperirullista (!!!) jotka olen päällystänyt mm. tapetilla, serveteillä, pitsiliinoilla, wanhan kirjan sivuilla jne jne. Paketit on solmittu ketjuin, naruin ja nauhoin ja osa vielä somisteltu koristein. Kaikki paketit on numeroitu ja ripustettu ketjuun vanhoilla verhonipsuilla. Helppoa ja täysin kotitekoista! Paketeissa on kaikenlaisia pikku-ihanuuksia mm. Bloomingvilleltä, Jeanne D'Arc Livingiltä, GreenGatelta, sekä myös aivan itse tehtyjä juttuja ja joulukoristuksia sekä pikkuherkkuja...

Tulevissa postauksissa esittelen toisen DIY Joulukalenterin...sen jonka lapset saavat tänä vuonna. Kirjapinon päältä kultainen enkeli lähettelee jo onnen suukkoja!
11 kommenttia:

 1. Onpa ihana kalenteri ja mahtavat sisällöt:) Kelpais mulle kans:)

  VastaaPoista
 2. ompas kaunis kalenteri. eihän tollasta raaskis edes aukasta..

  VastaaPoista
 3. Onnellinen se, joka saa tuollaisia yllätyksiä avata.

  VastaaPoista
 4. Onpas kerrassaan ihana kalenteri, hurjan kaunis ulkoasu!

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja Ihana. Tuollaisen voisi tehdä ihan vaan koristeeksi kun on niin söpöinen ja materiaaliakin löytyisi siihen.. kiva idea!

  VastaaPoista
 6. Tämä oli tosi kiva idea vessapaperirullista. Saiskohan toteuttettua pikkuiselle mummunmussukalle :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!