Tuunausta ja odotusta

11. Huhtikuuta 2012

Lumet ja jäät sulavat pihamaalta kovaa vauhtia, välivaiheena siis mutainen ja upottava hiekkamaa. Mutta kohta kuivaa ja vihertää, ei mene enää kauaa. Tuli poimittua metsälenkillä maahan tippuneita ja tuulen riepottelemia lehtikuusen oksia, ne ovat ihania ja erikoisia! Tässä postauksessa on siis yhden vanhan projektini valmistuminen, ruma hyllykkö sai uuden elämän olohuoneessamme. Kauan kesti, että löysin sille sopivan paikan, mutta tuohon nurkkaan se istuu kuin nenä päähän. Kuva on huono ja valaistus pielessä, mutta saa siitä osviittaa. Alaosaan liimasin pitsireunuksen herkkyyttä tuomaan. Mutta nyt, ensi kertaan arpajaiset ja ihanaa valoa kaikille.6 kommenttia:

 1. Tulipa näppärä hylly, mukava kun löysi paikkansa :)

  VastaaPoista
 2. Mää tykkään kanssa kuivista lehtikuusen oksista. On tuolla jemmassa tällä hetkellä kassillinen, ei esillä. Jostain syystä miellän ne Joulun aikaan...vaikka eihän ne oo välttämättä Joulua nähnykkä!
  Kiva tuli hyllystä. Mulla kanssa parimaalaustuunausjuttua mielessä, pitää vaan ensin päästä maalikaupoille ja ottaa se aika räpellykseen.

  Kivaa loppuviikkoo :)

  VastaaPoista
 3. On se aina yhtä ihmeellistä, kuinka pienellä purkilla maalia saa ihan erinäköistä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Lehtikuusen oksat ovat tosi kauniita vaasissa, mun lemppareita!
  Kiva tuli hyllystä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Tuula, Sanna-Mari, Neferi ja Markka :)
  Jos olisi enemmän aikaa niin tuunaukset tulisivat nopeammin valmiiksi, mutta toisaalta ihanaa, kun näitä projekteja ei tarvitse koskaan aikatauluttaa. Stressitöntä luomista!

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus, mitä tuunauksia ja juttuja tästä blogista löytyy. Tuo puulaatikko tuossa aiemmin sai minut kuolaamaan kuin koiran! Täällä aion kyläillä toistekin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!