Vanhaa & pastellinsinistä...

17. Marraskuuta 2013

Myrskyisää iltapäivää! Ulkona riehuu Eino ja 100 000 kotia on tällähetkellä ilman sähköjä...meilläkin sähköt räpsähtivät pois, mutta vain hetkeksi. Onneksi aikaisemmin tänään pääsimme taas vierailemaan ihanaan aarre-aittaan Ollin Onneen (josta myös vuonna 2011 olen tehnyt postauksen, jos haluat etsiä sen mene Googleen ja kirjoita Kodinhenki Ollin Onni) joka on kuin vanhan ja upean tavaran pieni taivas!
Mukaan tarttui vanhoja valokuvia, tai oikeastaan visiittikortteja sekä isohko kastikekauha...niistä lisää myöhemmin.
Tällä hetkellä minua kovasti miellyttää kulunut vaalean pastellinsininen...sitä sain tänään myös kuviini mukaan...ihanaa sunnuntaita ja olkaa varovaisia siellä ulkosalla kun liikutte!

P.S Tsekkaa arvonta Facebook-sivullani!

4 kommenttia:

 1. Voi miten houkutteleva paikka. Meille ei myrsky tainnut iskeä täydellä voimalla, sillä sähkökatkoja ei ollut. Kaatuneita puita sen sijaan näkyy runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih, onneksi siitä selvittiin ja eihän nämä Suomen myrskyt ole mitään jos tuonne Aasiaan päin asiaa katsoo...Mutta kiitos kivasta kommentistasi! :)

   Poista
 2. Oih, mikä ihana blogi sinulla! Ja upeita kuvia...tuonne kun pääsisi ihailemaan vanhoja kaappeja! Terkuin Salon Maija.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!