Keväinen tuunaus

10.03.2015

Nyt on jo maaliskuu! Aika rientää ja onneksi aurinko on ilostuttanut meitä läsnäolollaan lähipäivinä. Pihalla voi paikkapaikoin jo touhuilla ja korjata talven tuhoja tiehensä, hakata viimeiset jäät nurkista ja alkaa toden teolla odottamaan ensimmäisiä kevään nuppuja. Keväisen raikastuksen sai myös tämä vanha senkki, jonka facebook-kirppikseltä ostin. Se oli päällystetty oikein kahteen kertaan eri tapeteilla ja siinä oli muovivetimet. Iso työ siinä oli, mutta nyt se sulostuttaa vielä keskeneräistä makuuhuonettamme ja sulloo sisäänsä kirjoja ja lehtiä. Seuraavaksi makuuhuoneen seinän kimppuun!


4 kommenttia:

 1. Tulipa kaunis! Mutta oli aika vinkee kyllä ennen tuunaustakin ;D

  VastaaPoista
 2. Mä en nyt pysty ajattelemaan mitään senkkejä kun mun silmät nauliutui tuohon (itse tuunattuun?) puulootaan!!!! Oletko siis itse maalannut sen? Miten ihmeessä olet saanut nuo kauniit kuviot kylkeen? Sabluunalla? Kuivahkolla siveltimellä? Miten, pliis, kerro miten tehdä tuollainen ihanuus!!!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Kiitos, ihana kuulla. Ihan itse olen sen tuunannut vanhasta omena/perunalaatikosta. Vedellä ohennettua maalia ja mustalla vedenkestävällä paskulla TUSSILLA sabluunan kanssa kuviot. Pieni päälli-hionta ja siinä se oli. Ihana kuulla, että tykkäät! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin vanhan postaukseni aiheesta, olikin lakkaa mitä käytin... http://kodinsielu.blogspot.fi/2010/05/operaatio-rikkinainen-perunalaatikko.html

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!