2. Lokakuuta 2010
Hyvää lauantai -ehtoota :)
Nythän on vielä hyvin toreilla ja viljelijöillä myynnissä papuja, nimenomaan suomalaisia papuja.
Tässä pientä itsekehitettyä reseptin tynkää.
Kiehauta papuset pari minuuttia .
Ruskista pannulla rypsiöljyssä suomalaisia tuoreita herkkusienen viipaleita, jauhelihaa, sipulia ja valkosipulimurskaa. Revi päälle tuoretta timjamia ja ripsaus suolaa. Lisää papuset, sekä paprikaa ja kuullota hyvin. Anna muhia 20 minuuttia.
Lisukkeeksi (meinasin kirjoittaa lisäkkeeksi) käristä pekonia öljyssä, paista pekonien jälkeen samassa rasvassa pari leivänkannikkaa. Tarjoile suolakurkkuviipaleiden kera.
Njam!
Namilta kuulostaa ja aika karpilta kanssa! :)
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta!
VastaaPoistaPapuja en oo vielä koskaan kokeillut mihinkään ruokaan, varmaan pitäis kokeilla kun en edes tiiä mille se maistuu :D
VastaaPoista