Kiitoksia ja arvontamietteitä...

19. Tammikuuta 2011 

Sain Markalta  ihanan tunnustuksen ja tulin todella iloiseksi! Kivaa saada tunnustusta :) Kiitos!

Tämän tunnustuksen henkeen kuuluu kertoa itsestään 7 faktaa.
Lisäksi tunnustus tulee antaa 15 blogille eteenpäin ja käydä heille ilmoittamassa asiasta. Faktoja: 1. Olen liian kiireinen, 2. vaadin itseltäni usein liikaa, 3. tulevana kesänä aion nauttia! 4. Rakastan perhettäni yli kaiken, 5. Rakastan myös kesää 6. olen joissakin asioissa perfektionisti, 7. voisin nukkua joskus vaikka kokonaisen päivän jos se olisi mahdollista :)

Huh huh...viisitoista blogia!? Jo seitsemän faktaa oli kamalan vaikeaa keksiä. Koska tämä tunnustus on niin paljon jo kiertänyt ihania blogeja, saa sen tästä napata kuka vain lukijani haluaa. Erityismainintana annan tunnustuksen kuitenkin:

 Rohelinaan unelmia -blogille ja Tämä Hetki -blogille!
Seuraava blogikirjoitukseni lieneekin sitten arvonnan käynnistäminen. Lupasin että kun 10 000 kävijän / klikkauksen raja ylittyy, on aika uudelle arvonnalle. Jotakin WANHAA JA IHANAA on palkintona, lupaan sen. Mutta ensi kerralla vasta siis laitetaan arvonta käyntiin. Kiitos jokaikiselle vierailijalle ja kommentoijalle! :)

3 kommenttia:

  1. Kiva kun osallistuit. Hauskaa tietää blogiystävistä vielä vähän enemmän :).

    VastaaPoista
  2. Heippa! Nyt vasta löysin blogisi, vaikka olen kyllä jo kauan sitten huomannut että olet lukijani. Kiva kun olet! :) Ihana blogi sinulla, kivoja pikkujuttuja.

    VastaaPoista
  3. Hirmu paljon kiitoksia ihanasta tunnustuksesta...palaan asiaan tuolla omassa blogissani kunhan ennätän:)) Mukavaa viikonloppua sinulle!!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!