Herätys viherpeukalo!

19. Maaliskuuta 2011

Nyt se on täällä! Kukkamultien vaihto-operaatio. Tuli vierailtua parilla puutarhalla tänään ja mukaan tarttui kauniita suojaruukkuja, ruukkuhelmililja ja erilajikkeisia narsisseja. Myös vanhat kultaköynnökset ja aasinkorvat saivat uutta multaa ja uudet ruukut.  Ruukkuhelmililja kestää parhaillaan jopa -10 astetta ulkona kun sen varovaisesti totuttaa. No minähän yritän nyt sitten totuttaa, niin olisi ulkokuistillakin kaunis kukka toivottamassa vieraat tervetulleeksi. Blogi sai myös uuden bannerin kevään kunniaksi, "herätys viherpeukalo" bannerin saa kopioida omalle sivulle jos joku tahtoo. Kyllä uudet kasvit ja kukat virkistää mieltä kummasti. Jo automatkalla mietin innoissani ja kädet syyhyten että minkä kukan mihinkin ruukkuun laitan ja minne sommittelen. Herätys! KEVÄT on virallisesti alkanut meidän kotona! Ja maanantainahan on jo kevätpäivän tasaus. Nyt hyvää Minna Canthin päivää.

 12 kommenttia:

 1. Ihanan keväistä...täällä meillä sataa lunta taivaan täydeltä =/

  VastaaPoista
 2. Mullakin viherpeukaloa kutkuttaa. Ihanan näköistä oot laittanut.

  VastaaPoista
 3. Oikeaan aikaan olit liikkeelä! Eilen ja tänään on Neitsyt-päivät, Vanhan ajan kuukalenterin mukaan kasvit saavat silloin marhaat mahdolliset kasvun eväät! :o)

  VastaaPoista
 4. Oh,onneksi koko päivän kestänyt lumisade on vihdoin loppunut, sen vuoksi fiilikset eivät ole kovin keväiset, mutta tartun kohta puutarhakirjaan ja uppoudun sen ihaniin kuviin, joten eiköhän sitä kevättä taas sen jälkeen jaksa odottaa...

  VastaaPoista
 5. Minäkin laitoin ruukuihin dahlian mukuloita, eli valkoinen suurikukkainen ja sit punainen kun ne värit oli tarjouksessa k-raudassa 2,90 no en tiiä lähteekö kasvamaan mutta katsotaan kuinka käy..Ja sit laitoin jo paljon aikaisemmin mustasilmä susannaa kasvamaan ja kovasti ne kasvaa ja tuuhentuu, meinasin antaa jo periksi mutta tänään huomasin niiden rehevöityneen ehkä minussa sittenkin piilee jonkin asteinen viherpeukalo..Tiedä sitten.. :)

  VastaaPoista
 6. Tämä herätys tuli tarpeeseen :) En ole ehtinyt hoitelemaan kukka poloisiani täytyykin ensiviikolla paneutua kukkasten hoitoon. Onneksi kohta saadan nauttia kesän tuomasta kukkaloistosta. Hetken vielä pitää malttaa :)

  VastaaPoista
 7. vierailen täällä ensimmäistä kertaa, täytyy heti jäädä lukijaksi :)
  Täällä myös sormet syyhyää mullan ja kukkien pariin :)

  VastaaPoista
 8. Kevät täälläkin, vaikka perjantaina tuli lunta taivaantäydeltä!
  ihastuttava blogi sinulla!

  VastaaPoista
 9. On herätty ja mullatkin vaihdettu:)
  Kaunista uutta keväistä viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kaunis blogi sinulla! Tulen uudestaankin!
  Ihania kuvia, keväistä jo. Hyvä niin.

  Terkuin, Kirppu

  VastaaPoista
 11. Kiitos ilahduttavista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuli keväinen olo :) Nuo peruna narsissit ovat kauniita ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!