Tulen tuudittamaa...

4. Maaliskuuta 2011

Vaikka pahimmat pakkaset (meillä -34 astetta) ovat jo hellittäneet ainakin toistaiseksi, poltetaan meillä takkaa päivittäin. Se ritinä ja rätinä, pauke ja loimu rauhoittavat ihanasti. Puita onkin tänä talvena mennyt paljon, puuvarasto on kohta melkein tyhjillään. Onneksi pääsee jo nauttimaan ulkoilmasta ilman että henki salpaantuu, kun on vain vähän pakkasta ja aurinkokin pilkottaa. Kiitos kaikille vierailijoille/kommentoijille ja hyvää alkavaa viikonloppua täältä tuudittavan tulen loimunnasta :)

Tulevana sunnuntaina ajattelin kaivaa ikivanhan puukelkan vintiltä ja lähdetään koko perhe kelkkamäkeen. Toivotaan että viikonloppuna on kaunista ilmaa, pikkupakkasta ja aurinkoa.7 kommenttia:

 1. Mulla on jääny ny hoksaamatta takkatulen ihanuus. Mies on hoidellu polttelut ja se on tuntunu olevan vaan välttämätön pakko :P Noh, vielä ehtii :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole takkaa, mutta puuhella on. Siitä tulee kyllä todella ihana ja rauhoittava kun tuli loimuaa. Mukavaa kelkkailu viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole takkaa mutta talo lämpenee muutoinkin puun avulla,
  tulen rätinää käyn kurkkimassa lämmitys uunin luukulla:):)
  aurinkoista viikonloppua teille ja mukavia
  kelkkailuhetkiä<3

  iltaterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 4. Sillä yksi oli liehuva liekinvarsi
  ja toinen oli kuivaa puuta
  mutta minä olin tulehen tuijottaja
  jolle tuli niin tukalasti kuuma...

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin tänä talvena puuvarasto alkaa olla lopuillaan. Useampi kerta on tullut istuskeltua uunin kyljessä pakkasta pidellessä :).

  Hyviä kelkkakelejä..

  VastaaPoista
 6. Ihanaa viikonloppua sinnekin! Meillä on myös puuvarastot melko tyhjät. Mikään ei kyllä voita oikeaa takkatulen lämpöä !

  VastaaPoista
 7. Mutkien kautta blogiisi ja mukavaa kun löysin tänne, kaunis blogi ja kaikkea kaunista :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!