Ulkoilua ja vanha löytö!

5. Maaliskuuta 2011


Peltojen laitamilla on tullut tänään ulkoiltua ja ihasteltua vanhoja latoja ja aittoja. Ne on vaan niin kauniita! Harmaita ja harmonisia. Tuuli tuiversi aikalailla tuolla "raitilla" kävellessä, mutta kyllä vaan tarkesi. Ja sitten kotipihalla päätin piipahtaa rakkaassa ulkonavetan vintissä...ja niinkuin vähän muistelinkin, löytyi sieltä ikivanha puinen kelkka! Yksi lauta siitä on irti...mies saa kyllä keksiä siihen uus-vanhan laudan jostain. Ja että se kulki hyvin! Vaikka oli jalakset vähän ruosteessa, niin hetken siinä kiidettyämme poika kelkan päällä alkoi luisto pelaamaan. Eli se kelkka oli siis pakko kaivaa jo tänään esiin, eikä vasta huomenna sunnuntaina...No onpahan koeajettu. Onko teistä lukijoista muuten kivempaa, että kuvat on suurempia kirjoituksissa? Itse aina pähkäilen, minkäkokoiseksi laittaisin...Oho, huomasin juuri että tämä on 100. blogikirjoitukseni!

4 kommenttia:

 1. Ihana löytö, vanha kunnon vesikelkka!!

  VastaaPoista
 2. Laskiaisen paras menopeli!
  Minusta "kohtuullisen kokoiset" kuvat ovat parhaita - ihan pieniä saa tihrustaa, liian isot hankaloittavat lukemista. Tämän kokoisista saa jo hyvin selvän ja ovat mukavia avata isommiksi tarkempaa tutkiskelua varten.

  VastaaPoista
 3. Söpö kelkka:)
  Siihenpä kesällä vaikka kukkia kyytiin:)
  Mukavaa sunnuntai päivää.:)

  VastaaPoista
 4. Vanhat vintit ja muut rakennukset ovat aarre-aittoja, nykyään sitä arvostaa ja haalii kaikkea vanhaa ja ihanaa :) Hieno kelkka. Kuvat ja kirjoitus juuri sopivat, ainakin minulle :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!