Vai että kesäaikaan...

26. Maaliskuuta 2011

"Kesäaika on laajalti käytetty järjestelmä virallisen paikallisen ajan siirtämiseksi eteenpäin, yleensä yhden tunnin verran kevät- ja kesäkuukausiksi. Suomessa kesäaikaan siirrytään maaliskuun viimeisenä sunnuntaiaamuna, jolloin kelloja siirretään kello kolmesta kello neljään, ja normaaliaikaan lokakuun viimeinen sunnuntaiaamu, jolloin kellot siirretään vastaavasti kello neljästä kello kolmeen. Vuonna 2011 kesäaika alkaa 27. maaliskuuta ja päättyy 30. lokakuuta." -Wikipedia.

Jotenkin...ei nyt tunnu kauheen kesäseltä vielä. Mutta jos tuo kynttilän valo ikkunan edessä (kun ulkona tuiskuaa lunta) ja ohran alut vähän edes lämmittäis :) Hyvää lauantaita!


5 kommenttia:

 1. Sanopas muuta! Aivan uskomattomalta tuntuu, kun katsoo noita kinoksia ;D

  Ihanaan astiaan olet ohrat laittanut!!

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se hassulta tuntuu, että kesäaikaan jo siirrytään :)
  Mukavaa viikon alkua sinne :) Aurinkoa ja iloa
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Kun katson nyt ikkunasta niin ei uskoisi että kesäajassa ollaan :D Lunta sataa vaan lisää, ehkä se on juhannukseksi sulanut :D
  Täytyypä muistaa laittaa ohra itämään, kissaa ajatellen laitan. Edellinen kissa tykkäsi napostella versoja, versoista tuli mieleen että laitan myös herneitä versomaan :D

  VastaaPoista
 4. Kesäajassa ollaan ja aurinko paistaa ja lämmittää, toivottavasti myös sulattaa vauhdilla kinoksia. Täällä istutellaan ohraa tänään. Kaunis on sinulla istutusastia ja tarjotinkin siinä alla. Kivaa sunnuntaipäivää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos muistutuksesta, säännööllisesti unohdan pääsiäisen vihreän istutuksen!
  Kivat pitsiverhot, ovatko ne rullakaihtimet??

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!