Arvoitus ja muistutus!

31. Maaliskuuta 2011

Arvoituksena on lahjaksi saamani...teline? Jolle en ole keksinyt mitään käyttötarkoitusta...sopisi muotonsa puolesta kynille, tai vaikka hammasharjoille. Mutta ei tule oikeuksiinsa sellaisessa seurassa. Ideoita ihmiset! Mitä sinulla tuli mieleen kun näit tuo kuvan valkoisesta telineestä? Mitä siihen voisi laittaa? Alimmassa kuvassa vanhat kirppislöydöt pääsivät kukkamaljakoiksi. Muistakaa...huomenna on APRILLIPÄIVÄ! Älkää menkö "lankaan" :) Hyvää torstaita!
7 kommenttia:

 1. Ensimmäisenä tuli kyllä mieleen shampooteline, mutta itse istuttaisin siihen kukkia, sopivan muotoisen ruukun löytäminen tosin voisi olla vaikeaa. Päällystäisin ruukun esim. juuttikankaalla ellei ruukku itsessään olisi kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hmm...voisiko siihen laittaa keittiössä kauniit oliiviöljy tms pullot? Tai jotkut isommat pippurimyllyt esimerkiksi? Nätti blogi sinulla!

  -Malluska-

  VastaaPoista
 3. Mulla tuli mieleen hiusharjat ja kosmetiikka..onko siinä alaosassa koukut...niihin voisi laittaa kasvopyyhkeen, hiuspannan tms.

  VastaaPoista
 4. Mullakin tuli mieleen hiusharjat ja kosmetiikka.

  Jos kukkia haluat istuttaa, niin toimii siten, että keräät karhunsammalta ja "vuoraat" sillä nuo purkit. sitten multaa ja kukka. sammal siis näkyy rautojen välistä, ei multa.

  VastaaPoista
 5. Shampooteline tuli mullakin ensimmäisenä mieleen tai hiusharjat.

  VastaaPoista
 6. Söpöt siniset pullot!
  Mahtuuko siihen postia, kortteja tms. kun siinä on tuo väliseinä. Meillä on "postilokerona" tuollainen ilman väliseinää. Laskut ei näytä hauskalta siinä kylläkään 8o)

  VastaaPoista
 7. Kivoja ideoita! Täytyy kokeilla jos sen ainakin kesäksi veisi ulos ja tekisi jonkun kukkaistutuksen sitten...ja ruostuisi ehkä ulkona enemmän minun makuuni! HMM! Pistetään mietintämyssyyn :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!