Maitotonkkaa ja maalaismaisemaa

8. Kesäkuuta 2010

Vähän on harmaata ja tuulista ulkona...koskahan se kunnon kesä alkaa että pääsee valittamaan kun on liian kuuma. Tässä odotellessa hellettä vähän kuvia lähistöltä ja pihapiiristä, sekä eteisestämme. Maitotonkasta on todellakin moneksi, Pelargonia muutti asumaan yhteen niistä ulkokuistillemme. Perunalaatikosta saatiin kesäkukille hyvä kasvulaatikko, se vuorattiin vain muovilla ja täytettiin mullalla. Viimeisessä kuvassa pellon sarojen suoruus lähentelee täydellisyyttä. Ja mikä vihreys ja vehreys! Sielu ja silmä lepää tässä maalaismaisemassa.

Kiitos kaikille uusille lukijoille ja kommentoijille! Olette ihania :)7 kommenttia:

 1. Ihanan kaunis kesäinen maalaismaisema :)
  Orvokit istuvat hyvin tuohon puulaatikkoon ja samoin myös pelargonia maitotonkkaan! Kaunista kesäpäivän jatkoa, eiköhän se lämminkin pikkuhiljaa saavu sieltä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja samoin sinnepäin! Kyllä se lämpö sieltä saapuu, toivossa on hyvä elää :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista maisemaa!! Nämä maalaisjutut saa sydämeni sykkimään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Liisa!

  Pitänee laitella näitä maalaismaisemia lisää blogiini, jos yhden kirjoituksen omistaisinkin vain niille. Minulle tämä maalaisseutu on ihan henkireikä. Tänne kun muutettiin niin aina puhuin että tuntuu kuin olisi kokoajan mökillä. Luonto on niin kaunis eri vuodenaikoihin.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista kansallismaisemaa! Orvokit ja pelargoniat on munkin lempi kesäkukkiä perinteisen ruusun rinnalla, nostalgishenkinen tuo maitotonkka istutus..
  Edellisessä postauksessa muuten aivan super ihania tuunattavia! Niistä saa vaikkas mitä nättiä..
  Kesäistä loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanasti käy maitotonkkaan juuri tuo vaaleanpunainen pelargonia,kaunista! <3

  Lämmintä täälläkin odotellaan,että pääsisi valittamaan kuumuudesta!hih!:)

  VastaaPoista
 7. Sanna-Pauliina: Joo hieman olisi tuota hommaa, jos vain aikaa riittäis! Mut kivahan se on ettei oo niitä vapaa-ajan ongelmia, ja ideat kypsyy mielessä valmiiksi. Ei pääse hutiloimaan. :)

  Sarppa: Niin minustakin, se on herkkis :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!