Pohdintaa & voittaja

Kiitos kaikille Facebookin ja blogin kautta osallistuneille...Voittaja on julistettu Facebook sivullani. Väkisin tulee mieleen joskus muiden kiireiden ohella, että pitäisikö blogi siirtää kokonaan Facebookiin? Se on niin helppo ja nopea tapa jakaa tietoa ja kuvia...mitä mieltä itse olette? Luetteko mieluummin tekstiä blogipohjalta vai Facebookista? Entä kuvat sitten?

Tässä viikonlopun vierailulta ihana kana-neiti (neiti vielä ;) ) ja kauniin värinen pikkutuoli. Nyt pohtimaan asiaa blogin ylläpitämisestä, kiitos jos jaksatte antaa mielipiteenne.


14 kommenttia:

 1. Käyn aina lukemassa uudet postauksesi ja tykkään ideoista ja viehättävistä kuvista mitä täällä on. Itse en kuulu ollenkaan sinne"feisbuukkiin" enkä näillä näkymin tule kuulumaankaan - ei ole mun juttu. Mutta eihän sitä kannata yhden tyypin takia pitää blogia=)
  Mutta siltikin mukavaa kesää teille ja komia on kana-neiti. Tosin tuo emalivati on vielä komiampi - sellaista olen etsinyt kirpuilta - turhaan - vielä ei ole vastaan tullut..

  VastaaPoista
 2. No nyt jäi voittaja näkemättä kun kaikki ei siellä facessa ole eikä edes halua. .Onnittelut kuitenkin sille voitokkaalle. .

  VastaaPoista
 3. Lis-Birgit Mäkinen voitti arvonnan. En ole vielä luovuttamassa blogin pidosta, mutta kiinnostaa todella paljon, että onko tämä vähän niinkuin saman asian tuplaamista vai käykö blogissani ihmisiä jotka käyvät VAIN blogissani, eivätkä facebookissa. Vastauksenne ovat siis erittäin hyviä ja tietoa antavia, kiitos teille!

  VastaaPoista
 4. Toivoisin että pitäisit ihan bloginkin, en meinaan oo fb:ssä joten olisin ihan ulkona sun jutuista :)

  VastaaPoista
 5. En ole minäkään fb:ssä, ei oikein sovi minulle :)
  Ihana kana-neiti ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kananeiti ja upea tuoli ja vati. En ole fb:ssa, mutta blogeja seuraan ahkerasti.

  VastaaPoista
 7. Mielelläni seuraan blogeja blogina, en FB:ssä :) Ihana vanha tuoli!

  VastaaPoista
 8. Blogeja tykkään minäkin lukea, mutta fb:ssä en ole. Yllättävän moni muukaan ei siellä ole, vaikka luulin että siellä ovat kaikki.

  -Sari

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!