Nyt sitä saa!

25. Elokuuta 2010

Yleensä olen keitellyt marjat ja hillot kesäkeittiön vanhalla liedellä, mutta tänä vuonna ajattelin säästää itseäni hieman ja keitin mehut kotikeittiössä. Uudempi hella tekee mehun vähän nopeammin. Ja tämä tuoksu on niin ihana! Koko koti tuoksuu omenalle. Teen omppomehutkin Mehumaijalla kuten kaikki muutkin mehut...jotkut tekevät vielä jäljelle jäävästä sössöstä omenasosetta. Mukana ekassa kuvassa myös aivan iki-ihana Railin Runokortti joita pääsee ihailemaan ja tilailemaan Paperisilppurin blogista ja myös joiltakin jälleenmyyjiltä, katso lisätietoa sivuilta. Klikkaamalla kuvaa näet kortin tekstin paremmin.

Ja nyt maistelemaan! :)


P.S Ihanan paljon on lukijoita käynyt blogissani, vaikka vasta tammikuussa aloittelin, kiitos siitä. Koska rakastan arvontoja, lupaan pitää pienimuotoiset arpajaiset kun kävijälaskuri hypähtää yli 5000 lukeman...

3 kommenttia:

 1. Kyllä noin somista pulloista kelpaa mehut tehdä!
  Mikähän vuosi mun uinuva säilöjä herää...

  VastaaPoista
 2. Mä en ole koskaan tehnut omenista Mehu-Maijalla mehua, vain marjoista. Pitäiskin kokeilla, olis varmaan hyvää...

  VastaaPoista
 3. :) Vähän koristeltuja pulloja on myös kiva antaa vaikka lahjaksi myöhemmin. Mehu-Maijalla saa tosi helposti ja vähällä vaivalla mehuja. Siemenkotiakaan ei tarvitse poistaa, pilkkoo vain ompot n. kolmeen tai neljään osaan. Ihanan itsenäisesti sieltä lorisivat :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!