Kirppistelyä

9. Helmikuuta 2012

Piipahdin pitkästä aikaa kirppiksellä ja löysinkin kivoja ja ennenkaikkea edullisia ostoksia.
Kuvassa kauniit mustat pilkulliset avokkaat jäivät ostamatta, koska olivat himpun verran liian pienet. Mutta niin klassisen kauniit! Eipä harmittanut kauaa, kun huomasin aivan ihanan Nanson paidan. Tykkään vähän erikoisista kuoseista ja väreistä, tällaista en ollut aiemmin nähnyt ja paita oli kunnoltaan kuin uusi. Se lähti tietenkin mukaan ja kun sovitin paitaa kotona, olin entistä tyytyväisempi, istuu ja sopii hienosti. Oli pakko ottaa tähän myös kuva erittäin mielenkiintoisesta myyntikohteesta, joka todellakin jäi kirppikselle. Nimittäin täynnä pölyä ja roskaa oleva rikkaimuri! Siis oikeasti...kuka jättää tyhjentämättä imurin ja iskee sen myytäväksi? Oikein nauratti kun huomasin sen säiliön olevan täynnä pölykoiria ja silppua. Uskomatonta. Mutta siis tällä kertaa vain paita-postaus, ensi kerralla muita löytöjä!
3 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä, kyllä kirppikset ovat parhaita tavarataloja. Tuo on varmaan jonkun uusavuttoman rikkaimuri, lakkasi toimimasta kun säiliö tuli täyteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät!!! Tuollaset kun löytäisi kesäksi! Uskomatonta laittaa likainen imuri myyntiin, hah haa! :)

  T: Malla

  VastaaPoista
 3. Hih, samaa mietin Cheri! Ja minustakin Malla ihanat kengät, harmi kun olivat kokoa liian pienet. Kiitos kommenteistanne :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!