Peitosta tyyny

18. Helmikuuta 2012

Aivan mahtava ulkoilukeli tänään! Ja pian on taas laskiainenkin, oikea lasten riemujuhla kun saa laskea mäkeä ja riehua ulkona. Tämä iltapäivä vietettiin meren äärellä grillikodassa, paistettiin makkaraa, juotiin kahvia ja kaakaota, vedettiin pulkkaa ja oltiin lumisotaa.
Kotona aikaisemmin aamupäivällä eteen sattui taas sama isoäidinneliöistä virkattu pikkupeitto...Olin jo pitkään miettinyt mitä siitä tekisin, kun pikkupeitolla ei ole oikein ollut käyttöä. Sitten keksin, että ompelen siitä sisustustyynyn päällisen, mutta "ompelin" sen virkaten valkoisella langalla, jotta sen saa helposti irrotettua pesuun myöhemmin. Näin ei myöskään virkkaus mene piloille vaan saan siitä myöhemmin jotain muuta jos kyllästyn tyynyyn. Huomenna on edessä taas laskiaisrieha, ihanaa viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Mulla on Fidalta ostettu pikkunen virkattu vauvapeitto ja sille ei oo oikeen ollu mitään virkaa. Taidampa käärästä siitä kanssa tyynyn.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tyyny tuli, ihanan hempeät värit :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tyyny. Mä olen noihin neliöiden virkkaamisen TAAS koukuttunut, sekin on mulla niin kausittaista. Harmi vaan, et mun projektit tahtoo jäädä keskeneräisiksi...muutaman mummonneliötyynyn olen valmiiksi saanut.
  -k-
  Ai niin, en tiedä tunnistatko mua, olen vaihtanut nimeä ja osoitetta...

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kun piipahditte ja jätitte kommentin. Minustakin tyynystä tuli nätti ja toimiva.
  Ja K - lukijana ollaan jo! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttavat!